דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

מסעדות, מתכונים, אוכל מוכן ומשלוחים בפתח תקווה

לפי הפחזניות, ירון זורע יודע איך לחגוג את שבועות

כבר ממבט בתמונות נשבינו בפחזניות של ירון זורע שהכין לנו פחזניות כמו בפטיסרי בפריז. רק נותר להחליט אם אתה בעניין של פחזניות מתוקות עם קצפת או מילוי מלוח של גבינות.

פורסם בתאריך:


לצד פעילותו בשכונת המרכז השקט בעיר, ירון זורע הוא שף חובב אך מחונן.

מדי פעם אנו מבקשים מירון לשתף אותנו ביצירותיו הקולינריות.
כשירון מפרסם תמונות מהמעדנים שהוא מכין, הוא מקבל תגובות רבות ובהן בקשות לקבל את המתכונים.

ירון הכין מעדנים רבים לחג השבועות, כשגולת הכותרת היא הפחזניות.
כדאי לנסות, הקלוריות שוות את זה.

מתכון לפחזניות/אקלרים

מצרכים:

לבצק הרבוך

כוס קמח

 חצי כוס מים וחצי כוס חלב

100 גרם חמאה

קורט מלח

כף סוכר.

4 ביצים

אופן ההכנה

מרתיחים את המים והחלב.

ביחד עם החמאה המלח והסוכר.

כאשר הנוזל רותח מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק רך.

רצוי בכף עץ.

 מעבירים לקערה ונותנים לבצק להתקרר מעט (10 דקות)

ואז מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה תוך כדי עירבוב ע"י מיקסר

עד שמתקבל בצק דביק מאוד.

מחממים את התנור לחום 180 מעלות טורבו.

ובשקית זילוף או עם כף.

יוצרים עיגולים מהבצק.

ואופים כ-20 דקות.

חשוב: בסיום האפיה להשאיר את התבנית בתנור לסגור את התנור ולפתוח מעט את הדלת ע"י מגבת.

להמתין כ-10 דקות שיתקרר ואז אפשר להוציא.

חוצים את הפחזניה וממלאים בקצפת או בכל מילוי שאתם רוצים גם מלוח.




תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: