דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

חיי זוהר בפתח תקווה

גם לנו יש את הכוכבים שלנו. מדור לחיי החברה והבילוי של העיר פתח תקוה.

שלום קוטלר נגד בני זהבי

שלום קוטלר, חבר מועצת העיר לשעבר מקפד את ראש של בני זהבי. לטענתו של קוטלר, בני התחייב שלא לתמוך בהעלאת הארנונה.

פורסם בתאריך:


מעבר לקרבות הארנונה, השבוע התחולל קרב נוסף, בין מזכיר מפלגת העבודה וחבר המועצה לשעבר שלום קוטלר לבין חבר המועצה בני זהבי. קוטלר האשים את זהבי שבניגוד למה שהצהיר, הוא לא הגיע לישיבת הארנונה כדי שלא יצטרך להתנגד כפי שהבטיח.

זהבי: "לא השתתפתי בישיבת מועצת העיר "שלא מן המניין" שהתקיימה ביום ראשון האחרון בשעה 18/00 ודנה בנושא הארנונה, וכאמור הסתיימה וננעלה (תלוי את מי שואלים) ע"י ראש העיר בהצבעת החברים בשעה 18/45. 
התמונה המשותפת שלי עם הרב בוסו צולמה בישיבה מועצה "מן המניין" שהחלה בשעה 19/00 ולכן ההצבעה המצולמת היא בעניין נעילת הישיבה (שלא כדין) עקב התנהגות חברי האופוזיצייה .
כך או כך ההצבעה אינה שייכת בשום אופן וצורה לעניין הארנונה.

נראה כי קוטלר ציפה מזהבי להיות נוכח בישיבת הארנונה ולהצביע נגד ההצעה ולא לקח בחשבון אפשרות שזהבי יעדר ובכך ימנע מהצורך למסמר את עמדתו.

 "פ"ת עכשיו" לא יודעת איזה חתול עבר בין השניים, אך זה נראה כמו לפחות 1.77% של חתול ג'נג'י. כשמעניין לא מתלוננים.

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: