דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

צרכנות בפתח תקווה

צרכנות פתח תקווה

השף קונדיטור שהוביל את הקונדיטוריה של קלארו וטוטו, פותח בייקרי וביסטרו אירופאי בפתח תקווה

השף-קונדיטור, עידן מימון מביא את אירופה לפתח תקווה. "דרימרי" בייקרי וביסטרו חדש בסגנון אירופאי נפתח במתחם SIV בפתח תקווה.

פורסם בתאריך:


בימים אלה, פתח השף קונדיטור עידן מימון, שלמד בלה-נוטרה בפריז והוביל את הקונדיטוריות בטוטו ובקלארו, את דרימרי- שף בייקרי ובית קפה. מאפיית הבוטיק תוציא מידי יום מאפים, עוגות, לחמים ועוגיות, על פי מסורת האפייה האירופאית הקלאסית כשלכל מאפה, עוגה, פסטה יש את הקמח המותאם לו, המיובא מאירופה.

לצד המאפייה, יפעל בית קפה-ביסטרו, שיציג תפריט מנות  קטן ואיכותי, המורכב מחומרי הגלם הטובים ביותר, מירקות אורגניים של מגדלים מקומיים ומפסטה טרייה הנעשית במקום.

דרימרי, מהמילה חלום באנגלית ומהמילה מרי הצרפתית שפירושה אם החלומות, היא אכן התגשמות חלומו הגדול של מימון. כמי שלמד בלה-נוטרה שבפריז, ידע מימון, שכשיפתח את הבייקרי שלו, הוא יעבוד עם קמחים וחומרי גלם אירופאים, שמתאימים במיוחד למאפים אותם הוא ייצר.

ואת המוטו הזה של התאמת חומר הגלם למנה ולמקום  (מוטו שגם התנסה בו בקלארו), הוא מיישם גם בבייקרי וגם בתפריט בית הקפה. בזמן הקמתה של דרימרי, נפגש מימון עם יבואני קמחים מאירופה, וכך ייצר לעצמו רשימה של קמחים מיוחדים איתם הוא עובד: כמו קמח שיפון גרמני ללחם השיפון, קמח צרפתי לאפיית קרואסונים, קמח איטלקי לפסטה ועוד

מלבד הקמחים, משתמשים בקונדיטוריה של דרימרי גם בחמאה מצרפת שהיא יבשה יותר ומתאימה מאוד לאפייה הקלאסית, שוקולד מבלגיה וצרפת, וגבינות מאירופה ומישראל, ואת הירקות למנות השונות, הם רוכשים ישירות ממגדלים מקומיים ואורגניים.

 

עידן מימון, בחר להביא את איכויות האפייה הצרפתית -האירופאית הקלאסית והמדויקת, דווקא אל מחוץ לתל אביב, למקום שצמא ומעריך איכות והקים את דרימרי, בין גבעת שמואל לפתח תקווה, שהופכת אט אט למרכז קולינארי של בקעת אונו והסביבה.  

 

לדברי מימון: "האוכלוסייה באזור פתח תקווה, היא אוכלוסייה איכותית בעלת הבנה עמוקה בקולינריה. כמי שגרים באזור אנו מוצאים שאין מענה מספיק איכותי ומדויק, למאפים, לחמים ופסטה טרייה והבנו שאנו רוצה למלא את החלל הזה ולהביא לאזור את הקסם והדיוק של האפייה האירופאית הקלאסית, לצד קולינריה איכותית" 

 

 

 

בבייקרי של דרימרי, יוצגו מידי יום מגוון מאפים קלאסיים ייחודיים כמו:

מאפי שמרים: קווין אמן  - מאפה שמרים דפוף עם מאות שכבות פריכות של בצק דקיק, שעטופות בין לבין בקרמל חמאתי. מאפה ריקוטה אמרנה ; קרואסון חמאה, שוקולד, שקדים ; בבקה שוקולד אלוהית ; בבקה פטיסרי ואגוזי לוז ; מאפה שקדים פקאן וקרם פרנג'יפן (14 ₪ ); מגוון בייגלים: פרעצל, בייגלה ירושלמי ועוד (8 ₪)  ; פחזניות סבלה ברטון ממולאות בקרם פטיסייר (4 ₪) ;  עוגות שמרים ; שוקולד, חלבה, קינמון  ; פרסבורגר פרג (44 ₪/ 2 ב-70 ₪)  ; עוגת גבינה אפויה ; בראוניז ; פררו רושה – כדור של גנאש ממולא במוס שוקולד נוגט ברד פודינג – לחם אבוד בבלילת קרם ברולה מוגש עם קרם פרש וגלידה (בישיבה במקום)

בחושות נפלאות כמו- פטל ושוקולד לבן, בננה פקאן, שוקולד פאדג', גזר אספרסו, קרמבל תפוחים וקלבדוס ועוד (44 ₪/ 2 ב-70 ₪ )  לחמי מחמצת –אפויים בתנורי אבן על  בסיס שמרי בר וקמחים ייעודיים מאירופה. ביניהם: נלסון, לחם צימוקים ואגוזים מקמח מלא, לחם כוסמין, לחם שיפון גרמני, לחם דגנים, חלות ועוד (24 ₪ והשני ב50% במהלך כל היום)

 

בבית הקפה יוגש תפריט קטן ואיכותי:

בבוקר יוצגו מאפי בוקר ומגוון סנדוויצ'ים טריים וסלטים לקחת.

תפריט הצהרים והערב מורכב מסלטים טריים, מגוון מנות עם ירקות אורגניים פסטות בעבודת של הקונדיטוריה ועוד.

ירקות:

סלט פטוש - ירקות שוק חתוכים גס, קרוטונים, גבינת פטה 48 ₪  ; סלט אנדיב - עלי אנדיב, מיקס חסות, גזר, שקדים, גבינת ברי פקאן, ויניגרט אגוזים ביצה קשה, איולי לימון כבוש 52 ₪ ; סלט שרי מוצרלה - מיקס שרי, בצל סגול, צנונית, בזיליקום, קלמטה, מוצרלה, יוגורט נענע 46 ₪ ; סביח מפורק- טחינה אל ארז, חומוס, חציל בלאדי, תפוח אדמה, ביצה חצי קשה, עגבניות משוויה 52 ₪ ; פטריות - פטריות ממולאות, פולנטה, אספרגוס, פרמז'ן 44 ₪ ;

 

פיצות המיוצרות במקום בעבודת יד ונאפות בתנורי אבן: פיצה ביאנקה - קרם פרש פורצ'יני, מוצרלה, פרמז׳ן, פטריות גריל, רוקט 54 ₪ ; פיצה ים תיכונית - רוטב עגבניות, שרי חצי מיובשות, מוצרלה, פטה, קלמטה, בזיליקום 56 ₪ ; פיצה פרסקה - פסטו ירוקים, שום קונפי, מוצרלה, גאודה, מיקס בצלים 54 ₪

 

פסטות טריות הנעשות במקום:

טורטליני תרד בר וגבינות - ברוטב עגבניות קונפי ופרמזן 60 ₪ ; טורטליני פטריות - מסקרפונה, אספרגוס, פולנטה, חמאת פורצ׳יני 64 ₪ ; טורטליני דלעת וערמונים – על קרם כרובית, ירוקים, חמאת מרווה ואגוזים 64 ₪

 

בימי שישי יוגש בראנץ: החל מהשעה 8.00 עד 14.00

קרואסון בולאנז'רי- קציפת טחינה, חצילים, ביצה חצי קשה, משוויה של ירקות שרופים 44 ₪ ; ;בייגל בריוש - סלמון, גבינת שמנת, אבוקדו, ביצה חצי קשה 46 ₪  ; אגז בנדיקט  - בריוש, ביצים עלומות, תרד בר, בצל, רוטב הולנדייז 48 ₪ ; בורקס גבינות – מאפה בצק עלים עם גאודה מוצרלה וריקוטה, ושכבות של אבוקדו, גבינת חלומי וביצה חצי קשה 42 ₪ ; שקשוקה - שתי ביצים, קולי עגבניות, סלט חתוך גס, טחינה, לחם הבית 58 ₪ ; ארוחת בוקר- 2 ביצים לבחירה, סלסלת לחמים ומאפים עשירה עם מגוון מאפי בוקר ולחמים של דרימרי, סלט ירקות גס, גבינת שמנת, סלט אבוקדו, ממרח עגבניות מיובשות, קרם חצילים, טחינה, ריבה שתייה קרה או חמה 76/140 ₪

 

החלל של דרימרי, שעוצב ע"י האדריכלית רותי מימון אמא של עידן משלב עץ, פליז ועור. עם בר ישיבה המשקיף לרחוב ושולחנות עץ בחלל הפנימי והחיצוני של בית הקפה.

על הקירות תלויים מדפי עץ עליהם יוצגו הלחמים העוגות והמאפים.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: