דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

אוכל קדימה אוכל

כריך מנצח טונה עם אריסה , ממרח לימון כבוש ביצה וירקות

כריך מנצח "מאפיית ברמן" ופסקל פרץ-רובין מגישים: סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות "מאפיית ברמן", בשיתוף מחברת ספרי הבישול פסקל

פורסם בתאריך:


                                                                                      

"מאפיית ברמן", בשיתוף מחברת ספרי הבישול פסקל פרץ-רובין, מגישים את הכריך האהוב על פסקל: סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות.

הכריך מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן E-FREE, ללא חומרים משמרים.

"הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. "אני פריקית של חומרי גלם ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים – מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות ולבחור את הזן הרצוי למתכון".

 

החומרים:

2 פרוסות לחם E-FREE

ממרח לימונים כבושים

ממרח אריסה

5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית

חופן זיתים מגולענים בשני צבעים (למשל מזן סורי וקלמטה)

חופן צלפים

1 ביצה קשה חתוכה לרבעים

1 עלה חסה סלונבה חתוך גס

אופן ההכנה:

  1. מרחו שכבה דקה של ממרח לימונים כבושים על אחת הפרוסות ומעליה שכבה עבה יותר של ממרח אריסה.
  2. סדרו מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה.
  3. פזרו את החסה וסגרו עם הפרוסה הנוספת.

 

 

 

 

 

 

 

כריך מנצח  טונה - אוכל בפתח תקווה

נכתב על ידי

מני ארוך

מני ארוך בן 57, נשוי ואב לשלוש בנות קצינות בצבא, מוסמך M.A מנהל ציבורי וקידום בריאות בווינגייט. 22 שנות שרות צבאי בקבע מהם 14 שנים בדרגת סגן אלוף בתפקידי מטה והדרכה. פעיל בתחומי זכויות אזרחיות, בריאות הסביבה חינוך וספורט. משתתף ומתאמן קבוצת טריאתלון זכה להישגים מרשימים בליגה. עסק בגריאטריה וניהל מוסד סיעודי בפ"ת יותר מעשור. סלולר 0504422110

arochm@gmail.com

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: