מכבי פ"ת מתכוננת לשבת ולעונה הבאה
למכבי פ"ת צפוי משחק קשה מול הפועל כפר סבא במוצ"ש. מאמן הקבוצה דני גולן ככל הנראה יחתום לעונה נוספת
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
מאת: אסף פרידור
צילומים: אתר מכבי פתח תקווה
במוצ"ש מכבי פ"ת תפגוש את הפועל כפר סבא למשחק מעניין, מאחר וכפר סבא מגיעה למשחק אחרי הפסד כואב לבני יהודה ותהיה חייבת ניצחון כדי להישאר בליגה. בימים הקרובים צפויה להתקיים פגישה בין מאמן מכבי פ"ת דני גולן לראשי המועדון, כאשר קיים סיכוי טוב שיסוכם על המשך עבודתו של גולן כמאמן הקבוצה גם בעונה הבאה, לנוכח שלושת הניצחונות הרצופים.
הנהלת הקבוצה גיבתה את גולן על שתי החלטות שקיבל לאור המשחק מול הפועל קרית שמונה. גולן השעה את רועי גורדנה על כך שאיחר למשחק נגד ואת חגי גולדנברג על כך שלטענת גולן, לא ביצע את ההוראות הטקטיות. חלוצה השבדי של הקבוצה ראדה פריצה, כנראה סיים את העונה בעקבות פציעתו במשחק נגד קרית שמונה. אתר "פ"ת עכשיו" ידווח על תוצאת המשחק בין מכבי פ"ת להפועל כפר סבא.
נכתב על ידי
אסף פרידור
B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.


תגובות