דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

ספורט בפתח תקווה

כל ענפי הספורט בפתח תקוה והסביבה

נשארים בליגה (ככל הנראה)

ארבעה משחקים לתום העונה, אם לא יקרה משהו דרסטי מכבי פ"ת תישאר בליגת העל אחרי שניצחה 2-0 את קרית שמונה

פורסם בתאריך:    נכתב על ידי: אסף פרידור


מאת: אסף פרידור

צילומים: פרטי

 

מכבי פ"ת ניצחה אמש (ראשון) 2-0 את הפועל קרית שמונה במסגרת משחק הפלייאוף של ליגת העל שהתקיים באצטדיון המושבה. מכבי פ"ת הייתה ראוייה לניצחון לאחר ששלטה במשחק והגיעה להזדמנויות רבות.

שתי הקבוצות התחילו את המשחק מאד זהיר, לאט לאט פ"ת קיבלה ביטחון והתחילה לשלוט במשחק ולשחק משחק התקפי יותר. בדקה ה-28 קניוק קיבל את הכדור באגף והרים כדור נהדר עם גב הנעל (פאלש)  לראדה פריצה שנגח לרשת ושימח מאד את הקהל כולל אשתו ובתו הקטנה שישבו ביציע והיו דרוכים כל פעם שהוא קיבל את הכדור.

בדקה ה-37 מגן קרית שמונה עודד אלקיים קיבל כרטיס אדום לאחר שתפס את כליבאת ומשאיר את קבוצתו בעשרה שחקנים, מה שמסייע עוד יותר למכבי פ"ת לשלוט במגרש. בדקה ה- 67 ראדה פריצה נפגע בשריר הירך האחורי ועידן שמש מחליף אותו. בדקה ה- 70 דני גולן מבצע חילוף נוסף כאשר דור חוגי מחליף את כליבאת. שבע דקות לאחר מכן, בדקה ה -77 שוב קניוק מגביה וחוגי מבקיע את הגול השני, מצדיק את החילוף של המאמן  וקובע את תוצאת המשחק. בין השחקנים שבלטו ביכולתם הם גידי קניוק ואייטור מונרוי שפ"ת מעוניינת להשאירו גם לעונה הבאה.

בסוף המשחק, שררה שמחה רבה בקרב הקהל המועט שהגיע לאצטדיון המושבה וגם בספסל הפתח תקוואי ניכר שהשתחרר לחץ רב והשחקנים שמחו, למעט רועי גורדנה שכעס על כך שסופסל עקב כך שאיחר למשחק. בעקבות הניצחון, מכבי פ"ת ניצבת בראש הפלייאוף התחתון, במקום השביעי עם 39 נקודות, 10 נקודות מהקו האדום, 4  משחקים לסיום ולכן לא נראה שבכושר הנוכחי של הקבוצה היא נמצאת בסכנת ירידה. אגב, בחלקים מהמשחק היה נראה שמבחינת איכות המשחק היא בכלל שייכת לפלייאוף העליון..

    

נשארים בליגה (ככל הנראה) - ספורט בפתח תקווה

נכתב על ידי

אסף פרידור

B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.

[email protected]

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: