‬
דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

חדשות בפתח תקווה

מידע אקטואלי על כל מה שמתרחש במלאבס, העיר הישנה ובפתח תקוה העיר החדשה.

תינוק כבן שנה ננעל ברכב בשגגה לעיני אמו

האירוע התרחש ברחוב קדיש לוז בפתח תקווה. מתנדב ידידים ששהה בסמוך חילץ אותו בשלום: "האמא זיהתה אותי כמתנדב ידידים וביקשה את עזרתי".

פורסם בתאריך:


אתמול (רביעי) בשעה 16:03, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק כבן שנה שננעל ברכב בשגגה לעיני אמו, ברחוב קדיש לוז בפתח תקווה.

קובי פיליפ, מנהל צוות מרכז העיר, שהיה בקרבת מקום, ניגש מיד לרכב והחל בפעולות החילוץ. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, הצליח קובי לפתוח את דלת הרכב ולחלץ את הפעוט בשלום וללא גרימת נזק לרכב.

קובי מספר: "בדיוק הוצאתי את הילד מהמעון כשהאמא זיהתה אותי כמתנדב ידידים וביקשה את עזרתי. התברר שנתנה לתינוק את המפתחות והוא נעל את עצמו ברכב. התחלתי מיד בפעולות החילוץ, ולאחר קושי קל בהגעה לכפתור הנעילה הצלחתי לפתוח את הרכב. האמא הודתה לי בהתרגשות ושמחה על צירוף המקרים. סיפוק גדול בכל פעם מחדש."

בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: