דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

מעשים טובים בפתח תקווה

נתאמץ בכל פעם ונמצא גם חדשות טובות - כאלו שירגשו אתכם

הודו להודי: מצא כסף בין השיחים – והשיב אותו לקשישה מפתח תקווה

עובד זר מהודו, שהועסק באתר בנייה ברחוב יטקובסקי, מצא אוגדן ובו סכום כסף, כרטיסי אשראי ומסמכים אישיים. יחד עם לייזי שטרן, סמנכ"ל ארגון "ידידים", הצליח לאתר את בעלת האבדה ולהשיב לה את רכושה.

פורסם בתאריך:    נכתב על ידי: אסף פרידור


עובד בניה הודי מצא כסף בגינה והשיבו לקשישה בפתח תקווה.

​מעשה מרגש של יושרה התרחש השבוע ברחוב יטקובסקי בפתח תקווה: עובד זר מהודו, המועסק בעבודות בניה בבניין מגורים ברחוב, מצא במהלך עבודתו אוגדן מסמכים עבה שהיה מוטל בין השיחים. לתדהמתו, בתוך האוגדן נמצא סכום כסף מזומן נכבד, לצד כרטיסי אשראי פעילים ומסמכים אישיים יקרי ערך.

​העובד הישר לא היסס לרגע ופנה מיד למעסיקו - לייזי שטרן, סמנכ"ל ארגון "ידידים" ומנהל עבודה של הבנין, כדי להשיב את האבידה. שטרן נרתם מיד למשימה, החל לבדוק את הפרטים וגילה כי האוגדן שייך לאישה מבוגרת, תושבת רחוב בן יהודה בעיר. לאחר מאמצי איתור מהירים, הצליח שטרן להשיג את מספר הטלפון של הגברת המודאגת ולבשר לה על הבשורה המשמחת.

מתברר כי הקשישה איבדה את האוגדן ימים קודם לכן והייתה שרויה בלחץ כבד ובחרדה עקב אובדן כספה ומסמכיה האישיים. המפגש שנערך לצורך השבת הרכוש היה מרגש עד דמעות.

האישה המבוגרת, שקיבלה לידיה בחזרה את כל רכושה ללא פגע, הודתה ללייזי ולעובד בהתרגשות עצומה.

הודו להודי: מצא כסף בין - מעשים טובים בפתח תקווה

נכתב על ידי

אסף פרידור

B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.

[email protected]

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: