דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

חדשות בפתח תקווה

מידע אקטואלי על כל מה שמתרחש במלאבס, העיר הישנה ובפתח תקוה העיר החדשה.

אב מפתח תקווה מואשם בביצוע עבירות מין קשות בבתו בת ה-5

צילום להמחשה.

פורסם בתאריך:    נכתב על ידי: אסף פרידור


פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום נגד אב מפתח תקווה, שמואשם בביצוע עבירות מין קשות בבתו בת ה-5.

על פי כתב האישום שהגיש עו"ד רועי גול ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, הנאשם אנס את ביתו וביצע בה מעשים מגונים במשך תקופה של יותר משנה. הנאשם ביצע את המעשים בביתו ובין השאר בחדרה של הילדה, ותיעד אותם באמצעות הטלפון הנייד שלו. לאחר שצילם, שלח חלק מהתיעודים לאדם אחר באמצעות הטלגרם. בנוסף, השתמש באפליקציית הטלגרם  על מנת לשוחח עם משתמשים שונים על פגיעה מינית בקטינים, ובין השאר התייעץ כיצד יוכל לטשטש את הכרתה של ביתו לצרכיו.

כמו כן, הנאשם החזיק במכשירי הטלפון הסלולריים שלו מאות קבצים פדופיליים ובהם תיעוד של פגיעות מיניות קשות שבוצעו בילדים, ילדות ותינוקות.

כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של אינוס קטינה בת משפחה, מעשה מגונה בקטינה חסרת ישע בת משפחה שטרם מלאו לה 16 ושלא בהסכמתה, שימוש בגופו של קטין לעשיית פרסום תועבה בידי אחראי והחזקת חומר תועבה ובו דמותו של קטין.

בבקשת המעצר שהוגשה לצד כתב האישום ציינה מחלקת הסייבר, בין היתר, את החומרה הרבה הנובעת ממעשיו של הנאשם שבחר שוב ושוב לפגוע בבתו באופן שיטתי ולאורך זמן, את גילה הצעיר, את העובדה שעשה זאת בין כותלי ביתו וכן העובדה שניצל את המרחב המקוון על מנת ליצור קשר עם הורים ואנשים נוספים, איתם היה מחליף תוכן פדופילי ומנהל שיח הכולל עדויות לפגיעה בקטינים, ביניהן בתו שלו.

אב מפתח תקווה מואשם בביצוע - חדשות בפתח תקווה

נכתב על ידי

אסף פרידור

B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.

[email protected]

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: