דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

ספורט בפתח תקווה

כל ענפי הספורט בפתח תקוה והסביבה

הפועל פ"ת הבטיחה את מקומה בפלייאוף העליון

המשחק איכזב, המשימה הושגה: יש להפועל פ"ת כרטיס לפלייאוף העליון - שש הקבוצות הטובות

פורסם בתאריך:


הפועל פתח תקווה אירחה אמש (מוצ"ש) את הפועל תל אביב למשחק שקבע את זהות הקבוצה שתעלה לפלייאוף העליון. שחקני הקבוצה ידעו כי תוצאת תיקו תספיק להם כדי להבטיח את המקום בפלייאוף העליון והם עמדו במשימה.

הפועל פ"ת סיימה אמש את משחקה נגד הפועל ת"א בתוצאת שוויון 0:0 ביתי ובכך הבטיחה את המקום בפלייאוף העליון - מקום בין שש הקבוצות הראשונות וזאת, בעונת חזרתה לליגת העל מהליגה הלאומית.

כ-2,000 אוהדים שלא היו יכולים להיכנס לאצטדיון שלמה ביטוח (המושבה) בשל מגבלות פיקוד העורף, צפו בהקרנת המשחק על מסכים על גבי חומות האצטדיון והמתינו מחוץ למגרש. בתום המשחק חגגו האוהדים  את העלייה לפלייאוף עם השחקנים בשירים וריקודים. חלק מהאוהדים אף השליכו אבוקות.

לאור ההישג, כל שחקן בהפועל פתח תקווה הבטיח לעצמו משכורת נוספת, כאשר גם מי שלא מחזיק בסעיף שכזה בחוזה יקבל את המענק.

בסך הכל, מדובר בחצי מיליון ש"ח שיועברו לסגל הקבוצה במענקים.
במקרה ויוסרו כלל ההגבלות, "ההכנסות הצפויות מאירוח משחקי הפלייאוף מוערכות בכמיליון וחצי שקלים.

מהפועל פ"ת נמסר: "חוזרים למקום אליו אנחנו שייכים. 
עוד יעד במסע המופלא של המועדון, תחת בעלות אוהדיו, הושלם.
עכשיו הזמן למטרות חדשות".

"

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: