גבר נורה למוות סמוך לבית כנסת בפתח תקווה
המשטרה פתחה כעת בחקירת נסיבות אירוע ירי ברחוב אויערבך בשכונת כפר גנים ג' בפ"ת, שבו נורה גבר בראשו מטווח קצר בעת שהיה ברכבו. האירוע על רקע פלילי.
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
שוטרי תחנת פ"ת פתחו כעת בסריקות עם קבלת דיווח בדבר אירוע ירי בעיר במהלכו נורה אדם שטרם זוהה ברכב.
על פי גורמי רפואה מותו נקבע במקום.
הקורבן מוכר למשטרה.
שוטרי התחנה במקום החלו באיסוף ראיות יחד עם חוקרי הזיהוי הפלילי במסגרת החקירה.
לפי עוברי אורח ששהו במקום, אלמוני הגיע רכוב על קורקינט ופתח בירי אל עבר אחד האנשים שהתכנסו בסמוך לבית כנסת. האלמוני ירה שתי יריות והקורבן מת במקום.
הדיווח במוקד 101 של מד"א ירקון התקבל בשעה 18:48 על פצוע באירוע אלימות ברח' הרב משה אויערבך בפתח תקווה. חובשים ופרמדיקים של מד"א מדווחים על גבר כבן 40, ללא סימני חיים עם פציעות חודרות וקובעים את מותו במקום.
חובש מד"א תומר פשקו, סיפר: "ראינו גבר כבן 40 שוכב על הרצפה ברחוב כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה כשהוא סובל מפציעות חודרות קשות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ונאלצנו לקבוע את מותו."
נכתב על ידי
אסף פרידור
B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.


תגובות