נועם שוהם חתם במכבי פ"ת
שוהם בן ה - 54 הוליך העונה את הפועל כפר שלם לצמרת הליגה הלאומית. אך הוא מוכר כשחקן עבר במכבית"א. בתמונה : נועם שוהם ויור מכבי,אבי לוזון. צילום: מכבי פ"ת
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
המאמן נועם שוהם מונה הערב למאמנה החדש של מכבי פ"ת.
שוהם חתם בקבוצה עד לתום העונה עם אופציה לעונה נוספת.
שוהם בן ה - 54 הוליך העונה את הפועל כפר שלם לצמרת הליגה הלאומית תוך שהיא מציגה כדורגל מצוין. שהם שיחק בעבר כקשר אחורי בבמכבי תל אביב, אימן פעם אחת בליגות הנמוכות ומכבי פ"ת תהיה הקבוצה הראשונה שיאמן בליגת העל.
מטרתו של שוהם ברורה : להשאיר את מכבי פ"ת בליגת העל.
שוהם יחל את עבודתו כבר מחר בבוקר והיעד המיידי שלו,הוא המשחק הביתי מול הפועל חדרה בשבת הבאה.
: שוהם הוא המאמן השלישי של מכבי פת העונה אחרי דן רומן שפוטר ותמיר לוזון שהתפטר.
שוהם: ״אני מגיע עם רעב גדול להצליח ומחכה כבר להתחיל, בא עם מטרה אחת ברורה-להשאיר את הקבוצה בליגה, זו הזדמנות חיי ואני בא לתת את כל כולי לקבוצה ולמועדון״.

נכתב על ידי
שי קרנר
שי קרנר, כתב ובעל טורים. לשעבר, כתב ברשת שוקן. על המשמר. מעריב. חדשות. הארץ. כמו כן כתב רדיו פ"ת ורדיו קול רגע. בוגר קורסי ניהול הספורט במכון וינגייט. בעל דיפלומה לליווי קבוצות בחו"ל - מומחה לשואת יהודי אירופה.
תגובות