דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

אוכל קדימה אוכל

שקשוקת קבנוס מקסיקני

אוהבים שקשוקה? מה דעתכם להכניס לשקשוקה שלכם קצת "בשר"? קבלו מתכון לשקשוקה פיקנטית במיוחד מעגבניות וקבנוס מקסיקני. השתמשו בחומרי גלם טריים והגישו עם כיכר לחם, חלה או לחם ביתי. בתיאבון! צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן

פורסם בתאריך:


מצרכים (לכ-2 מנות):

1 חבילת קבנוס מקסיקני חריף דק דק או קבנוס קלאסי

4 ביצים בטמפרטורת החדר

4-5 עגבניות בשלות קצוצות גס או מגורדות

1 פלפלון אדום חריף שלם או 1 פלפל צ'ילי קצוץ

3 שיני שום קלופות וקצוצות

1/4 כוס שמן זית

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פפריקה חריפה

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן על אש בינונית ובמחבת עמוקה וגדולה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף ומטגנים קלות.
  1. מכניסים את העגבניות והתבלינים, מערבבים היטב ומבשלים כרבע שעה.
  1. שוברים את הביצים בכלי נפרד ומוסיפים  לתבשיל בעדינות כל ביצה בנפרד.
  1. לאחר שהחלבון מתייצב מעט, מוסיפים את פרוסות הקבנוס (אני חתכתי פרוסות "אלכסוניות" עבות) ומבשלים יחד כ- 5 דק' נוספות.
  1. מסירים מהאש ומגישים עם לחם. בתיאבון!

המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: