דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

חדשות בפתח תקווה

מידע אקטואלי על כל מה שמתרחש במלאבס, העיר הישנה ובפתח תקוה העיר החדשה.

הכניסה את המוצרים לתא מטען, הופעלה נעילה אוטומטית והתינוקת ננעלה ברכב

המקרה התרחש ברחוב מנחם רצון בפתח תקווה. מתנדבי ידידים חילצו אותה בשלום.

פורסם בתאריך:    נכתב על ידי: אסף פרידור


שלשום (רביעי) בשעה 11:12, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוקת כבת שלושה חודשים שננעלה בשגגה ברכב לעיני אמהּ, ברחוב מנחם רצון בפתח תקווה. 

מיכאל מסלטי, מוקדן ידידים שענה לשיחת החירום, לקח פרטים והזעיק מתנדבים לסייע. קובי פיליפ - מנהל צוות מרכז העיר פתח תקווה, שמואל פכטר - מזכיר סיירת מחוז מרכז ונתן אנקרי, מתנדב הסניף המקומי, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את התינוקת בשלום ובזריזות, מבלי לגרום נזק לרכב. 

קובי מספר: "עשיתי את דרכי יחד עם הילדה שלי לכיוון המעון שלה, כשלפתע התקבלה קריאת החירום. מיד שיניתי כיוון נסיעה ויצאתי לסייע. מתברר שהאם הכניסה את התינוקת לרכב, ובזמן שהיא יצאה להכניס מספר פריטים לבאגז' הופעלה נעילה אוטומטית. בפעולה מהירה פתחתי את הרכב וחילצתי את התינוקת. האם התרגשה רבות והודתה לי על החילוץ המהיר והמקצועי. זו תחושת סיפוק מדהימה להתחיל את היום עם חילוץ מרכב."

בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית.

הכניסה את המוצרים לתא מטען, - חדשות בפתח תקווה

נכתב על ידי

אסף פרידור

B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.

[email protected]

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: