דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

מסעדות, מתכונים, אוכל מוכן ומשלוחים בפתח תקווה

יש גם סיגרים בריאים... המתכון של חלי ממן לסיגר תפוחים ואגוזים לראש השנה

פורסם בתאריך:


 מתכון שמתאים בדיוק לראש השנה כשרוצים מאכל מתוק בסוף הארוחה.

 סיגר תפוחים ואגוזים
 
6 מנות - מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

מצרכים:

  • 6 עלי סיגר
  • 2 תפוחים
  • 4 כפיות דבש
  • 9 אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
    מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מכניסים לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מתחילים להתרכך. מוסיפים את הדבש, האגוזים והקינמון. מבשלים עוד כחמש דקות ומצננים.
  2. פורסים את עלה הסיגר על משטח ישר, מניחים 1/6 מהכמות של המילוי ומגלגלים. חוזרים על הפעולה עם חמשת העלים הנוספים.
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים את עלי הסיגר המגולגלים במעט ספריי שמן.
  4. אופים בחום בינוני למשך כ־20 דקות או עד שהסיגרים מזהיבים.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: