פתיחה מוצלחת של מועדון הזמר המחודש באולם "מופת" בבית ההסתדרות
אולם "מופת" היה גדוש מפה לפה בקהל שבא לשיר
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
פתיחה מוצלחת של מועדון הזמר המחודש
פתיחת מועדון הזמר באולם "מופת" בבית ההסתדרות, שהיה מושבת במשך שנים, נחל הצלחה מעבר למשוער.
באולם "מופת" שהיה גדוש מפה לפה הופיעו בנגינה ובזמר צמד הגרשונים, המוסיקאים יפתח ויהונתן גרשון, ילידי כפר תבור, ממובילי השירה בציבור בישראל. בליווי שקופיות שהוקרנו על מסך ענק הלהיבו צמד הגרשונים את הקהל הרב בשירי ארץ ישראל הישנים והחדשים, מימי תחילת ההתיישבות, שידי מלחמות ישראל ועד ימינו אנו. הקהל הביע את התלהבותו מביצוע השירים בתשואות ובמחיאות כפיים, ובהמשך גם בריקודים ספונטניים של בכירי ההסתדרות במרחב בהשתתפותן של עו"ד שרי עראמי, מזכירת איגוד מקצועי, דינה רווח, יו"ר נעמת, שרה הפטל, יו"ר מועצת נשים למופת, ותמי יצחקי, פעילת המועצה שעוררה בהתלהבותה את הקהל להשתתף בשירה.
בהמשך הערב עלו לבמה זמרים חובבים מתוך הקהל, והצטרפו לשירה בציבור.
דברי ברכה השמיעו ראש העיר רמי גרינברג, שהוזמן במיוחד למופע.
יו"ר ההסתדרות במרחב פתח תקוה, אלי שלמה, היוזם והמפעיל של מועדון הזמר המתחדש, עמד בדבריו על תוכניותיו להרחיב את פעולות התרבות במרחב.
יו"ר נעמת במרחב, דינה רווח, שפתחתה והנחתה בחן רב את הערב, הביעה דברי תודה וברכה ליו"ר המרחב אלי שלמה, בתקווה להמשך מוצלח של ערבי זמר נוספים בחודשים הקרובים. כן הביעה דינה רווח את התקווה לשחרור מהיר של החטופים, ואיחלה החלמה מהירה לפצועי צה"ל.
הדוברים הביעו את תודתם לדוד גלנוס, מבכירי ההסתדרות החדשה שכיום מפעיל פרויקטים בבית ההסתדרות, שסייע בהעלאת המופע בתוקף היכרותו ופעילותו למען אמנים וותיקים ברחבי הארץ.
נכתב על ידי
אברהם פלד
עיתונאי, לשעבר ידיעות תקשורת מקבוצת ידיעות אחרונות. דובר ההסתדרות במרחב פתח תקוה, ראש העין ואריאל


תגובות