דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

מוסיקה פתח תקוואית בפתח תקווה

אמנים רבים השתלבו בתעשיית המוסיקה הישראלית. בפתח תקוה עושים מוסיקה טוב

אסתר קסטרו מופיעה על במות ניו יורק

הזמרת הפתח תקוואית אסתר קסטרו הוזמנה להופיע בטקס הגאלה היוקרתי של הג'רוזלם פוסט בניו יורק והצטרפה למסע של משפחות החטופים.

פורסם בתאריך:    נכתב על ידי: אסף פרידור


תושבת העיר, הזמרת הישראלית אסתר קסטרו לשעבר זמרת בלהקת הנשים ״חמסה״ (בין היתר הלהיט "אתה חייב למות עלי"), הצטרפה למשלחת של משפחות החטופים לניו יורק והופיעה בערב גאלה של ג׳רוזלם פוסט עם ההמנון 'התקווה'. קסטרו עלתה לבמה והופיעה על הבמה כשלצידה משפחות של חטופים וריגשה את המשפחות וקהל שכלל מאות יהודים, סנאטורים וראש עיריית ניו יורק.



המשלחת של מטה המשפחות שהגיעה מישראל, מורכבת מנציגים של למעלה מ- 80 משפחות
שקיימו פעולות הסברה למען שחרור החטופים.
בשבעה חודשים האחרונים קסטרו מלווה את אלי שתיוי שבנו עידן חטוף בעזה ואת משפחתו ופועלת להשבת החטופים.

בנוסף להמנון שרה קסטרו את השירים: "Nica kosta "on my own "קרן שמש" של הזמר בניה ברבי.

הכנס השנתי של הג'רוזלם פוסט השתתפו בהשתתפות בכירים מרחבי ארה"ב ומישראל: סגן נשיא ארה"ב לשעבר מייק פנס, חבר בית הנבחרים של ארה"ב, ריצ'י טורס, נגיד בנק ישראל, פרופ' אמיר ירון, נשיא בנק לאומי, חנן פרידמן, ונשיא הקונגרס היהודי העולמי, רונלד לאודר, כמו גם שרים ישראלים, שגרירים, ראש עיריית ניו יורק ועוד שלל מובילי דעה.



אסתר קסטרו מופיעה על במות - מוסיקה פתח תקוואית בפתח תקווה

נכתב על ידי

אסף פרידור

B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.

[email protected]

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: