נער בן 16 עבר ניתוח להסרת גידול בגבו רגע לפני שהגיע לשיתוק
ספורטאי ותלמיד מצטיין בן 16 מצפון הארץ, התלונן בפני הוריו על כאבי גב קשים במשך חודשים רבים, במרכז הרפואי שניידר בפתח תקווה זיהו גידול בגבו וביצעו ניתוח להסרת הגידול שארך כ-7 שעות ונעשה בטכנולוגיה חדשנית.
פורסם בתאריך:
אמרי נהוראי, ספורטאי ותלמיד מצטיין בן 16 מצפון הארץ, התלונן בפני הוריו על כאבי גב קשים במשך חודשים רבים, אולם כל הבדיקות שעשה לא העלו דבר. בנוסף, למרות משככי כאבים שנטל, הכאבים המשיכו להטריד אותו ולא הרפו לרגע.
לאור התעקשותה של אימו, הופנה אמרי לבדיקת MRI, שלאחריה קיבלה טלפון מהרופאים שבישרו שנמצא ממצא חשוד ועליהם להגיע למרכז שניידר כבר למחרת בבוקר.
הניתוח להסרת הגידול ארך כ-7 שעות ונעשה בטכנולוגיה חדשנית המאפשרת למפות את האזורים החשובים של חוט השדרה כדי לא לפגוע בתפקודים חיוניים. כעת נהוראי מתאושש, מתהלך ומרגיש טוב, וצפוי לעבור שיקום פיזיותרפי.
לדברי ד"ר אמיר קרשנוביץ: "הגידול בגבו של אמרי התברר, למרבה המזל, כשפיר אולם אבל אם הוא היה ממתין זמן קצר נוסף, היה נגרם לו שיתוק מוחלט. במקרים מהסוג הזה, יש חלון הזדמנויות צר שהוא הפיך לצורך טיפול, ולשמחתי הצלחנו לנצל אותו. אנו מאחלים לאמרי החלמה מלאה ומהירה ככל האפשר".


תגובות