חטף פלאפון מאישה זמן קצר לאחר ששוחרר ממעצר בתחנת המשטרה
הצהרת תובע הוגשה נגד החשוד, תושב פתח תקווה. צפו בתיעוד.
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
בתאריך 22.1.24 החשוד נעצר ע"י שוטרי תחנת שר"ת, בגין גניבה מחנות של רשת פרפומריה ובתום החקירה שוחרר מהתחנה בתנאים מגבילים. בסמוך לשחרורו של החשוד מהמעצר התקבל אירוע על חטיפת מכשיר נייד מקורבן בת 59 שעמדה בתחנת אוטובוס.
צוות שיטור עירוני, שוטר וסייר סל"ע של עיריית ת"א-יפו אשר היו בפעילות מבצעית הצליחו להבחין בחשוד ועצרו אותו לאחר מרדף רגלי קצר, יחד עם שוטר שלא היה בתפקיד ובמקרה עבר באזור. בבדיקה ראשונית התברר, כי החשוד בחטיפת המכשיר הנייד שוחרר מספר דקות לפני כן ממעצר בתחנת המשטרה.
החשוד תושב פ"ת בן 27 הועבר לחקירה בתחנת שר"ת ובסיומה, הגישה יחידת התביעות של מחוז ת"א הצהרת תובע, עם כוונה להגיש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.
נכתב על ידי
אסף פרידור
B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.


תגובות