"אני מחכה ליום בו אחזור להילחם יחד עם חבריי".
צילומים והכנת מצגת- עו"ד מתן עזרא
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
בביקור שערכו בכירי ההסתדרות ליד מיטותיהם של פצועי צה"ל בביה"ח "בילינסון", הביעו פצועים רבים, מרביתם בהליכי החלמה ושיקום, את רצונם לשוב ולהצטרף לחבריהם הלוחמים ברצועת עזה.
"אני מחכה ליום בו אצא מכאן ואחזור לשדה הקרב, להילחם יחד עם חבריי", אמר אחד הפצועים בשיקום. "הם חסרים לי מאוד, כולם כמו אחים שלי".
בביקור, שנערך בראשותו של אלי שלמה, יו"ר ההסתדרות במרחב פתח תקוה, ההשתתפה דינה עידן- רווח, יו"ר נעמת במרחב פתח תקוה, דליה הדר, יו"ר ועד עובדי ביה"ח "בילינסון", דליה זאדה, מזכירת איגוד מקצועי, ועו"ד מתן עזרא, מעובדי בית ההסתדרות.
אלי שלמה, יו"ר ההסתדרות במרחב: "התרגשנו מאוד מהרוח האופטימית שהפגינו הפצועים, ואת אמונתם בניצחון קרוב ברצועה. גם ההורי הפצועים, איתם שוחחנו, הביעו תקווה בסיום מהיר של המלחמה. איחלנו לכולם החלמה מהירה. זהו לא הביקור הראשון אצל פצועי צה"ל ב"בילינסון", ואנו מתכוונים לבקרם שוב בהקדם".
במהלך הביקור העניקו נציגי ההסתדרות חבילות שי לפצועים, חליפות טרניניג, מגבות, ציוד אישי ועוד.
נכתב על ידי
אברהם פלד
עיתונאי, לשעבר ידיעות תקשורת מקבוצת ידיעות אחרונות. דובר ההסתדרות במרחב פתח תקוה, ראש העין ואריאל


תגובות