אלופה: פינתה 21 ילדים לממ"ד בגן ילדים בפתח תקווה
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
ביום חמישי האחרון במהלך המטח הכבד אל עבר ערי המרכז ובהן פתח תקווה, כפי שדיווחנו, כרמית ויצמן, תושבת העיר, גננת בגן ילדים בשכונת אם המושבות בעיר, הפגינה תושייה ויעילות כשהצליחה כמעט לבדה להעביר תוך דקה וחצי 21 פעוטות שישנו שנת צהריים אל הממ"ד תוך דקה וחצי.
תיעוד המקרה שותף ברשתות החברתיות והפך בהמרה לוויראלי.
שוחחנו עם כרמית וויצמן הגננת:
איך הרגשת בזמן האזעקה באותו יום? מה עלה לך בראש? היית בלחץ? הופתעת?
"למרות שמידי צהרים אני חושבת על האפשרות שתהיה אזעקה , ברור שהופתעתי. באותו הרגע לא חשבתי על כלום...רק להספיק להעביר את כולם בזמן. כשהיינו בתוך הממד כולנו ונסגרה הדלת, הייתי צריכה כמה דקות להתאפס. רק אז הרגשתי את הלחץ".
אילו תגובות קיבלת? איך הרגשת לקבל אותן?
"קיבלתי תגובות של גיבורת על...וונדר וומן.. המון פירגון...מודה שקצת מוזר לי כי כשאני ראיתי את הסירטון חשבתי בעיקר באיזו מציאות נוראית גדלים הילדים שלנו שצריכים להתעורר בצורה שכזו בגלל אזעקה. לרגע לא חשבתי שאני גיבורה...עשיתי מה שאני מחויבת לעשות...להגן על הילדים!"
נכתב על ידי
אסף פרידור
B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.


תגובות