יריד למען עסקי הדרום בנווה גן פתח תקווה - כל המוצרים נמכרו - צפו בסרטונים
פורסם בתאריך: נכתב על ידי:
גם מתחדשים וגם עוזרים לתושבי הדרום: הערב (חמישי) בין השעות 15:00-19:00 נערך יריד של מוצרים מבתי העסק בדרום שפונו מבתיהם ומעסקיהם.
היריד נערך בשיתוף פעולה בין ספורטן פ"ת לפעילות חברתיות בנווה גן ויתקיים בספורטן ברחוב גרינשפן בשכונת נווה גן בעיר.
יוזמות האירוע הפעילות: יפית לוי, מטי חי, ענבל צח שובל ומנהלת הספורטן לידר מסרו:
"ממשיכים להרים את העוטף! אנחנו בעורף, חייבים לעשות הכל, כדי לעזור לאנשים, להרים את הכלכלה, ולהביא את נקודות האור בתקופה הזו.
הספורטן הוא חלק בלתי נפרד משכונת נווה גן בו חברים תושבים מכל רחבי העיר על כן פניתי ללידר, מנהלת הספורטן, שמיד נרתמה למשימה ברוחב לב ויחד עם הפעילות מטי וענבל התקיים היום יריד מכירות מרהיב (!!) שכולו עסקים מהדרום שפונו מבתיהם ומפעלם.
הגיעו מתנדבים רבים ליריד והשתתפו בו 20 תושבי הדרום שפרנסתם נפגעה קשות.
האירוע התקיים בסגנון שוק איכרים, אבל לא רק! פירות וירקות, שוקולדים, ליקרים, כריות, תיקים תכשיטים ועוד!
היינו נרגשות מכמות התושבים שהגיעו לתמוך כל הסחורה נמכרה!"
נכתב על ידי
אסף פרידור
B.A בממשל, המרכז הבינתחומי בהרצליה. M.A במדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב. עוסק בקידום נושאי סביבה וקיימות וממשל פתוח: שקיפות, ממשל מקוון ושיתוף הציבור.
תגובות