חלוץ העבר ליאור אסולין חגג את יום הולדתו ה-43 במסיבת הטבע בדרום ונרצח
הותר לפרסום: כדורגלן העבר ליאור אסולין הוא אחד הנרצחים בטבח שאירע במסיבת הטבע בקיבוץ רעים ביום שבת, אליה הגיע עם רבים מחבריו לחגוג את יום הולדתו ה-43. אסולין שיחק ב-4 עונות הן במכבי פ"ת והן בהפועל פ"ת.
פורסם בתאריך:
ליאור אסולין, אחד החלוצים הבולטים בתחילת שנות ה-2000, זוהה היום (ראשון) כאחד הנרצחים במתקפת הטרור של מחבלי חמאס.
אסולין חגג במסיבה את יום הולדתו ה-43, שחל ביום שישי.
כמו עשרות מבלים אחרים, גם אסולין מצא את מותו כשנורה על ידי המחבלים שהקיפו את היער שבו התקיימה המסיבה.
מטעם המשפחה נמסר: "בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על מותו של שחקן הכדורגל לשעבר ליאור אסולין במתקפת המחבלים אתמול ברעים. על מועד ההלוויה תבוא הודעה".
אסולין כיכב בתחילת שנות ה-2000 בליגת העל והיה אחד החלוצים הכי טובים בליגה. הוא גדל במכבי הרצליה, שיחק בבני סכנין והיה חלק מהזכייה ההיסטורית שלה בגביע המדינה, לאחר מכן שיחק שנתיים בבית"ר ירושלים (כבש 15 שערים בעונת 2004/05, סגן מלך השערים ) ובבני יהודה (2006/07, סגן מלך שערי ליגת העל עם 13). בשיאו זומן למבחנים בקבוצת הפאר הצרפתית מארסיי, אבל לא חתם בשורותיה בסופו של דבר והמשיך לשחק בליגת העל.
אסולין שיחק גם בהפועל ת"א, הפועל באר-שבע והפועל פ"ת (לה סייע לעלות לליגת העל).
בשלהי הקריירה שלו שיחק אסולין בעיקר בליגות הנמוכות עד שפרש מכדורגל.
ב-2021 נשפט ל-19 חודשי מאסר לאחר שהודה במסגרת הסדר טיעון ב-30 מקרי עבירות סחר בסמים כחלק מפרשת "טלגראס" וריצה את עונשו בכלא מעשיהו. בתקופה בה עמד למשפט הוא שיחק בהפועל לוד מליגה ג', ואף עזר לה לעלות ליגה. בסופו של דבר שוחרר מהכלא אחרי שמונה חודשים בזכות התנהגות טובה.
אסולין בקבוצות הפתח תקוואיות
2003 – 2002 – מכבי פ"ת – 31 הופעות – 11 שערים
2009 – 2008 – מכבי פ"ת – 24 הופעות – 7 שערים
2014 – 2013 – הפועל פ"ת – 40 הופעות - 15 שערים
2015-2016 – הפועל פ"ת – 24 הופעות – 4 שערים.
ממועדון הפועל פ"ת נמסר: "מועדון הכדורגל הפועל 'מבנה' פתח-תקוה כואב את מותו של שחקן העבר של הקבוצה ליאור אסולין, אשר נרצח על ידי מחבלים במסיבה שנערכה בקיבוץ רעים.
אנו מחזקים את המשפחה בשעה קשה זו. שלא תדעו עוד צער".
בשבת האחרונה בילה כאמור כמו אלפים אחרים במסיבת הטבע באזור קיבוץ רעים ונעלמו עקבותיו.
אחותו של אסולין אורטל, כתבה: "אחי ליאור היה במסיבה ברעים ואנחנו לא מצליחים ליצור איתו קשר מהבוקר. הוא לא נמצא בסורוקה או בברזילי. בבקשה רק מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר".
היום משפחתו קיבלה את הבשורה המרה.


תגובות