דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

ספורט בפתח תקווה

כל ענפי הספורט בפתח תקוה והסביבה

מכבי פ"ת מתכוננת למשחק הביתי במוצאי החג מול מכבי חיפה.

גם קבוצת הנוער תשחק מול מכבי חיפה. בתמונה: המאמן בני לם והשוער רובי לבקוביץ

פורסם בתאריך:    נכתב על ידי: שי קרנר


הכנות למשחק נגד מכבי חיפה - מסיבת עיתונאים

בוקר קיימה הקבוצה מסיבת עיתונאים והמאמן בני לם, אמר: "חסרות לנו שתי הנקודות שהפסדנו מול הפועל חיפה ואנחנו מודעים למשחק הקשה שמצפה לנו מול מכבי חיפה. אנחנו משחקים מול קבוצה מצויינת, אבל לא באים להרים ידיים, אלא לתת פייט. מכבי חיפה זה אתגר וזה כייף לשחקנים לשחק מול קהל גדול ובאיצטדיון מלא. נצטרך להיות טובים כדי לעשות תוצאה טובה".

שוער הקבוצה רובי לבקוביץ שחגג לאחרונה יום הולדת 35 וחזר לקדנציה שנייה בקבוצה הוסיף : "למדנו לקח מהמשחק מול הפועל חיפה ואנחנו באים עם הרבה ביטחון והרבה אמונה. ברור שאנחנו מסוגלים לתת פייט ונצטרך להיות בשיא כדי להביא נקודות. אנחנו מכוונים למעלה וכל משחק טוב נותן ביטחון. כשוער, ברור, שמכבי חיפה היא אתגר אבל כל משחק הוא על שלוש נקודות. אישית אני מרוצה בקבוצה גם מקצועית וגם חברתית. בקדנציה הראשונה כאן הייתי ילד ואחד הצעירים והיום אני אחד הותיקים והמבוגרים בקבוצה".

במכבי פת מצפים לאיצטדיון מלא במוצאי החג כש 10,000 אוהדים ירוקים צפויים ללוות את האלופה מהכרמל.

גם קבוצת הנוער של מכבי פת תארח את מכבי חיפה במגרש מכבי הסינטטי בשעה 16.45. המשחק יועבר בשידור חי בערוץ הספורט.

 

מכבי פ"ת מתכוננת למשחק הביתי - ספורט בפתח תקווה

נכתב על ידי

שי קרנר

שי קרנר, כתב ובעל טורים. לשעבר, כתב ברשת שוקן. על המשמר. מעריב. חדשות. הארץ. כמו כן כתב רדיו פ"ת ורדיו קול רגע. בוגר קורסי ניהול הספורט במכון וינגייט. בעל דיפלומה לליווי קבוצות בחו"ל - מומחה לשואת יהודי אירופה.

[email protected]

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: