דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

מעשים טובים בפתח תקווה

נתאמץ בכל פעם ונמצא גם חדשות טובות - כאלו שירגשו אתכם

המשחק בוטל בגלל מזג האוויר – הפועל פ"ת תרמה את הכיבוד לצוות עובדי בית חולים השרון

עשרות מגשים של מאפים, כריכים, קינוחים ועוגות, שייועדו לתא הזהב במשחק הקבוצה הערב מול הפועל נוף הגליל, נתרמו לאנשי הצוות במחלקות בית החולים. צילומים: דוברות הפועל פ"ת

פורסם בתאריך:


הפתעה נעימה חיכתה הערב (שני) לעובדי בית חולים השרון בפתח תקוה, אשר קיבלו משלוח מפתיע הכולל עשרות מגשי אוכל בהם מאפים איכותיים, כריכים, ירקות ופירות, קינוחים ועוגות, שייועדו לכ-200 מנויי הזהב של הפועל פתח תקוה, במשחק הקבוצה שהיה אמור להתקיים הערב מול הפועל נוף הגליל בליגה הלאומית.

את הכיבוד, שהוכן כמובן עוד בטרם הודיעה היום אחר הצהריים מנהלת הליגה על דחיית המשחק, בחרו אנשי עמותת הכחולה, הבעלים של המועדון, להעביר לצוותים בכל מחלקות בית החולים, כאות תודה והערכה על הנתינה והעבודה החשובה שהם עושים מסביב לשעון.

"אין ראויים יותר מאנשי הרפואה לקבל הפתעה טעימה למשמרת, ועוד בערב חורפי שכזה", אמר דניאל איזיקוביץ', יו"ר הוועד המנהל של עמותת הכחולה. "אנחנו מקווים שהצלחנו להמתיק את המשמרת של הצוותים ולהעביר להם את הערכתנו לעבודה החשובה שהם עושים".

בינתיים, ממתינה הקבוצה להחלטת מנהלת הליגה על מועד חלופי למשחק מול הפועל נוף הגליל שנדחה היום, ותשוב מחר לאימונים לקראת המשחק ביום שישי הקרוב בעילוט מול אחי נצרת.


תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: