ליל שישי מ-22:00 עד 03:00: 3 תאונות בפתח תקווה: הרוג ו- 2 פצועים בינוני
פורסם בתאריך:
3 תאונות קשות אירעו הלילה כולל תאונה קטלנית שבה נהרג תושב ראש העין בן 40.
רוכב אופניים חשמליים התנגש ברכב חונה
בשעה 22:02 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על רוכב אופניים חשמליים שהתנגש ברכב חונה ברחוב ביאליק בפתח תקווה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח בילינסון גבר כבן 30 במצב בינוני-קשה עם חבלת ראש.
פראמדיקית מד"א גלי סופר סיפרה: "הפצוע שכב על הכביש במרחק של מספר מטרים מהאופניים כשהוא בהכרה מעורפלת וסובל מחבלת ראש. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל קיבועים ומתן תרופות ופינינו אותו במצב יציב להמשך טיפול בבית החולים."
לאחר 20 דקות - רוכב אופנוע נפגע מרכב, בתום החייאה נקבע מותו
כפי שדיווחנו, בשעה 22:23 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על רוכב אופנוע שנפגע מרכב בכביש 471 ממחלף שעריה למזרח. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של גבר בן 41.
המשטרה פתחה בחקירה.
החובשים של מד"א יוסף נהון ושמעון פנחס סיפרו: "היינו בנסיעה בנתיב הנגדי כשראינו את התאונה. מיד דיווחנו למוקד 101 של מד"א וביצענו פרסה על מנת להגיע לפצוע ששכב מחוסר הכרה על הכביש. הוא היה ללא דופק וללא נשימה וסבל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. ביצענו בו פעולות החייאה אבל הפציעה שלו הייתה אנושה והפראמדיק בניידת טיפול נמרץ של מד"א קבע את מותו."
רכב התהפך - בן 19 נפצע בינוני
בשעה 02:59 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון, על רכב שהתהפך ברחוב משה דוד מייזנר בפתח תקוה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח בילינסון, צעיר כבן 19 במצב בינוני, עם חבלת בראש ובגפיים.


תגובות