דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

בריאות בפתח תקווה

מידע ממרפאות, קופות ובתי החולים, תזונה נכונה ואורח חיים בריא

לחג השבועות

לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון  

פורסם בתאריך:


לחג השבועות ארוחה קלילה המשתלבת מצוין עם מטבלי גבינה: לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון  
לרגל חג השבועות, מציעה חברת הרבלייף ארוחה קלילה מועשרת בחלבון המשתלבת מצוין עם גבינות ומטבלי גבינה: 
לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון, מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.


לביבות תפוח אדמה - 15 לביבות
רכיבים:
2 תפוחי אדמה (200 גרם), מקולפים
2 גזרים (150 גרם), מקולפים
1 קישוא (200 גרם)
1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה
1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון
1 ביצה
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה
2 כפיות בהרט
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
ספריי שמן זית

אופן הכנה
1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.
2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה), אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה.

ערכים תזונתיים ליחידה אחת:

קק"ל

חלבון, גרם

פחמימה, גרם

שומן, גרם

39

1.3

6.2

1.1

 

 

 

 

 

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: