דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

מסעדות, מתכונים, אוכל מוכן ומשלוחים בפתח תקווה

עם פתיחת עונת המנגל והפיקניק

 מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות עם סלסה

פורסם בתאריך:


 מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות עם סלסה
לרגל פתיחת 'עונת המנגלים' ו"הפיקניקים"  רשת "טיב טעם" מציעה מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות בתוספת סלסה.

רכיבים להכנת הקבב:
חצי ק"ג בשר טלה טחון
1 בצל לבן גדול קצוץ דק
1 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה,  כוסברה ונענע
3 כפות שמן זית
1 כפית גדושה מלח דק
1 כפית גדושה פלפל שחור
1 כפית בהרט

להכנת רוטב סלסה:
2 כוסות עשבי תיבול קצוצים- פטרוזיליה,  כוסברה,  נענע,  שמיר, בצל ירוק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
חצי כוס זיתים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
מיץ וגרידת מלימון אחד
3/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח אטלנטי

להכנת השיפודים:
2 צנצנות פלחי ארטישוק רומאי
1 צרור אספרגוס חתוך למקטעים באורך 5ס"מ

אופן ההכנה:  
יש לערבב את כל רכיבי הקבב ולהכניס למקרר לחצי שעה - שעה.
בקערה לערבב את כל רכיבי הסלסה, ומניחים להשרייה במקרר לשעתיים עד לילה שלם.
עם ידיים רטובות יש ליצור קבבים באורך 5 ס"מ עובי 3ס"מ.
משפדים על שיפוד לסירוגין 3 קבבים עם פלחי ארטישוק ואספרגוס. ולהכניס למקרר למשך שעה.
מחממים גריל בחום גבוה, מברישים את הקבבים בשמן זית. צולים על גריל משומן כ- 5 דקות מכל צד, לקבלת מידת עשייה MW. ולהגיש.
הגשה: מזלפים מעל הקבב 1-2 כפות גדושות של סלסה.
בתאבון...
את מגוון חומרי הגלם ומוצרי "טיב טעם" ניתן לרכוש בסניפי "טיב טעם" וגם באמצעות אתר המכירות און ליין משלוח גם בשבת וחג  www.tivtaam.co.il.
מתכון:
סבינה ולדמן | צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר

 

 

 

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: