היום שאחרי: דיירי הבניינים שנפגעו מפגיעת הטיל פונו למקומות שהייה אחרים (וידיאו)
לאחר הלילה הקשה בו נפגעו 4 בניינים ובשל כך נפצעו 8 אנשים ובהם -2 באורח בינוני
פורסם בתאריך:
כפי שדיווחנו במהלך הלילה, בשעה 01:50 לפנות בוקר נפגעו מספר בניינים במרכז העיר.
דיירי הבניינים שנפגעו באירוע ופונו לבית ספר גורדון הסמוך יבלו את הלילה בחדרי בית הספר. לדיירים חולקו מזרנים ושמיכות והם ילונו בכיתות הפנויות.
נציגי מס רכוש סייעו בבוקר שלמחרת לתושבים.
לאחר הנפילה אמש במרכז במרכז העיר, הוקם חפ"ק במקום האירוע אשר אוייש ע"י עובדי רווחה, ההנדסה, מנהלה ונציגי מס רכוש אשר נתנו מענה לתושבים שביתם או רכבם נפגע כתוצאה מהנפילה.
למערכת "פ"ת עכשיו" הגיע תיעוד מהדקות הראשונות של נפילת הטיל שצילם איציק כהן מהמוקד העירוני.
גיורא לוי, קב"ט בעירייה לשעבר אשר מתגורר כמה עשרות מטרים מהמקום, תיעד גם הוא את המתרחש בזירה זמן קצר לאחר נפילת הטיל. דיירי הרחוב חששו מהתלקחות של בלוני הגז באזור. בתיעוד ניתן לשמוע את אחד מהדיירים מזהיר ואומר: "הכל עולה באש".
גיורא לוי: "בסביבות 01:00 לפנות בוקר שמענו פיצוץ חזק מאוד הבנתי שזה מאוד קרוב רצתי לכיוון העשן זהיתי את מקור האש ממש 50 מטר מהבית שלי. האש התפשטה במהירות וכל הרכבים מתחת לבניין בערו. הנפילה הייתה ברחוב הרצל 76 בצד האחורי של הבניין."
כוחות חירום רבים פועלים בזירה, צוותי הרפואה של מד"א ואיחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני למספר נפגעים קל משאיפת עשן ולמספר נפגעי חרדה.
דיירת בבניין שממול למיקום הפגיעה תיעדה את הבניין הנפגע.


תגובות
שירלי | 12:25 14.05.21