דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

מסעדות, מתכונים, אוכל מוכן ומשלוחים בפתח תקווה

קרמבו ביתי - מתכון מנצח

ירון זורע מסביר כיצד ניתן להכין בבית קרמבו, כך שלא תרצו את הקנוי. מפנק.

פורסם בתאריך:


החצב מסמל את בואו של האביב ומה מסמל את בואו של החורף? הקרמבו, אחד המאכלים האהובים בישראל.

לבקשת קוראים רבים שלנו, ירון זורע משכונת המרכז השקט בעיר, שאינו מפסיק להראות את כישוריו במטבח, משתף אותנו במתכון שלו לקרמבו ביתי מפנק כמו זה שחלמתם עליו.
 

מתכון לקרמבו ביתי

מרכיבים ל - 20 קרמבו

220 גר' סוכר (כוס +כף)

80 מ"ל מים (1/3 כוס)

טיפות בודדות של מיץ לימון

4 חלבונים של ביצה L

כפית של תמצית וניל

20 ביסקוויטים עגולים.

מי שמעוניין שיפנה אלינו למתכון לבסקוויטים.

לציפוי:

300 גר שוקולד מריר

1 כף שמן קנולה/חמניות

 

אופן ההכנה:

בסיר קטן, על להבה גבוהה, מביאים לרתיחה את הסוכר, המים וטיפות המיץ לימון.

בוחשים עד שהסוכר מתמוסס ועד שהוא מתחיל לבעבע.

מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 5 דקות.

 

בינתיים מקציפים במיקסר את החלבונים עם התמצית וניל, עד שהקצף יציב (כ-5 דקות)

מוסיפים בזילוף איטי תוך כדי הקצפה את רוטב הסוכר הרותח וממשיכים בהקצפה במהירות גבוהה עד שהתערובת מתקררת.

מתקבל לנו קצף יציב מאוד. דביק ומבריק.

 

זה הזמן לסדר את הביסקויוטים על רשת נקייה. יש אפשרות גם להשתמש בגביעי גלידה.

 

מעבירים את הקצף לשקית זילוף

וממלאים את הגביעים או הביסקוויטים בקצף.

משאירים במקרר או במקפיא להתייצבות.

ואז מוציאים ומצפים אותם בציפוי שוקולד.

בתאבון!


תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: