דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

אוכל בפתח תקווה

מסעדות, מתכונים, אוכל מוכן ומשלוחים בפתח תקווה

הרוזלך של ריי מלר לט"ו בשבט - לחג טעים ומתוק

המאפים של ריי מלר הפכו לשם דבר ברשתות החברתיות, מבקשים ממנה מתכונים וגם אנחנו ביקשנו. ט"ו בשבט זו הזדמנות לאפות משהו טעים לסגר.

פורסם בתאריך:


ריי מלר תושבת נווה גן מכינה מדי שבוע מאפים מפתים וטעימים.
הפעם לכבוד ט"ו בשבט הכינה רוזלך ממולאים בפירות יבשים.
ניתן לאפות את הרוזלך גם במילוי אחר כגון נוטלה/שוקולד.
חג שמח ומתוק!

הרוזלך של ריי מלר

מרכיבים

הבצק

3 כוסות קמח לבן

1 כוס מים

1 כפית שמרים יבשים

רבע כוס שמן זית

רבע כפית מלח

המלית

1 קופסא נוטלה/ממרח שוקולד

אופן ההנחה

ללוש  את הבצק או ביד או במיקסר, עשר דקות, את המלח לשים רק אחרי חמש דקות. להניח בקערה מכוסה במגבת עד הכפלת הנפח. להוריד את האוויר מהבצק ולחלק ל - 4 כדורים ולהניח אותם על משטח מקומח ולתת תפיחה עוד חצי שעה.

לחמם תנור לחום 230 מעלות, לקחת כדור ולרדד דק דק על משטח מקומח. לראות שהבצק מנותק מהשייש ולא דבוק.
למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה.

לחתוך חתיכות של 2 סנטימטר כל חתיכה, להניח בתבנית ולהכניס לתנור לעשר דקות.

 להוציא ולפזר אבקת סוכר.

טיפים: המתכון בכוס מידה. לרדד כמה דקות שאפשר. לא לאפות יותר מעשר דקות.  להוציא שהן לבנות. מדף אמצעי בתנור.
מי שעושה בכוס חד פעמי - לשים 4 כוסות קמח ומים למזוג בהדרגה.

במקום ממרח שוקולד שמתי פירות מיובשים כגון צימוקים, מישמש חתוך לפיסות קטנות, תמרים, שזיפים לפזר הכל מעל בצק מרודד ודק.

בתאבון!



תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: