דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

חדשות בפתח תקווה

מידע אקטואלי על כל מה שמתרחש במלאבס, העיר הישנה ובפתח תקוה העיר החדשה.

אתר לא חוקי לשפיכת פסולת, כל משאית שילמה מאות ש"ח (וידיאו)

נעצר תושב פתח תקווה בן 46 בחשד שניהל את האתר. במהלך פשיטה של המשטרה נתפסו כלים הנדסיים כבדים: משאית, טרקטורון ומחפרון.

פורסם בתאריך:


משטרת ישראל עצרה חשוד מפתח תקוה בחשד כי החזיק וניהל מטמנה לא חוקית לשפיכת פסולת. השוטרים תפסו כלים הנדסיים כבדים ובהמשך בכוונת המדינה לבקש את חילוטם

בסיום פעילות סמויה שערכה משטרת ישראל בפתח תקוה, ביום 5.10.20 הפכה החקירה לגלויה ועשרות שוטרים הגיעו למתחם גבעת השלושה בפ"ת.

במהלך הפעילות, השוטרים הבחינו כי במקום מתנהל אתר לא חוקי לשפיכת פסולת וכי למקום הגיעו משאיות מלאות בפסולת. חקירת המשטרה העלתה כי מדובר בשטח בבעלות מנהל מקרקעי ישראל. במהלך הפעילות נתפסו כלים הנדסיים כבדים: משאית, טרקטור ומחפרון ובהמשך ההליך בכוונת המשטרה לבקש את חילוטם לידי המדינה.

חקירת המשטרה העלתה כי כל משאית שהגיעה לגבעה לשפיכת הפסולת שילמה סכום של מאות ₪ ועולה החשד כי בעל המקום הרוויח מהגעת המשאיות למקום כסף רב על חשבון זיהום השטח הציבורי ועשיית רווח קל שלא דווח כלל לרשויות המס.

השוטרים עצרו נהג אחת המשאיות שהיה במקום ובסיום חקירתו הוא שוחרר. למחרת נעצר חשוד נוסף בחשד כי עובד במקום ובדיון שהתקיים בעניינו בבימ"ש השלום בפ"ת הוא שוחרר בתנאים מגבילים ובהם מעצר בית למשך 6 ימים ועד ליום 11.10.20. היום (ה') נעצר חשוד נוסף בפרשה, בן 46 מפתח תקווה החשוד כי ניהל והחזיק את המקום. בדיון שהתקיים בבימ"ש השלום בפ"ת הוארך מעצרו ב-4 ימים ועד ליום 11.10.20.
 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: