דלג לתוכן העמוד דלג לחיפוש באתר דלג לתפריט האתר

לפרסום חייגו: 03-9290020

חדשות בפתח תקווה

מידע אקטואלי על כל מה שמתרחש במלאבס, העיר הישנה ובפתח תקוה העיר החדשה.

בת 15 נהרגה בתאונת דרכים בכביש 471 סמוך למחלף שעריה

אופנוע החליק הערב (שישי) בכביש 471 סמוך למחלף שעריה. על האופנוע היו רכובים 2 צעירים: נערה בת 15 אשר מותה נקבע במקום וצעיר בן 20 שנפצע באורח בינוני.

פורסם בתאריך:


 בשעה 21:51 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נמסר ירקון על אופנוע עם 2 רוכבים שהחליק בכביש 471 סמוך למחלף שעריה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על נערה  עם פגיעה רב מערכתית ללא סימני חיים וקובעים את מותה ומפנים לבי"ח בלינסון גבר כבן 20 במצב בינוני עד קשה עם חבלות בגפיים. 

פראמדיק רכוב על אופנוע מד"א אלחנן אלון סיפר: כשהגענו למקום ראינו את 2 הפצועים שוכבים על הכביש במרחק של כ 15 מטר מהאופנוע. הנערה הייתה מחוסרת הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד ולאחר בדיקות רפואיות נאלצנו לקבוע את מותה.

הרוכב השני שנפגע באורח בינוני עד קשה בגפיים טופל בשטח ופונה תוך המשך טיפול רפואי לבית החולים כשהוא בהכרה מלאה."

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: