רשת קפה ביגה חוגגת פורים ומשיקה כמדי שנה אוזני המן ללא גלוטן בטעמים האהובים!

בנוסף, מגוון אוזני המן פריכים במילויים מפנקים של: חלבה, תמרים, פרג, שוקולד. את אוזני ההמן ניתן להשיג גם ללא גלוטן וללא סוכר.

ולאוהבי האפייה מצורף מתכון קליל להכנת אוזני המן .

חומרים לבצק:

420 ג קמח לבן

200 ג חמאה רכה בטמפ' החדר

120 ג אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

1 חלמון

1 כפית תמצית וניל אמיתית

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

הכנת הבצק: מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת

בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

עיצוב ומילוי: מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי חצי סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ מניחים כפית מילוי שאוהבים(שוקולד, תמרים, חלבה או פרג) במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.

אפיה: מניחים בתבנית מרופדת עם נייר אפיה במרווחים של 2 ס"מ. אופים כ 15 דקות עד הזהבה.

מצננים היטב וזורים אבקת סוכר בנדיבות. ניתן לאחסן בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

צילום: גילה אבירם

המחיר: 4 ₪ ליחידה, ולקילו 115 ₪ , מארז אוזני המן ללא גלוטן 45 ₪ והשני ב 50% הנחה.