כ-300 מפגינים הפגינו הערב נגד תכנית הבנייה במתחם מחנה סירקין.
לפני שבוע דיווחנו על כך  שהופקדה תכנית הבנייה המכילה כ-8000 יחידות דיור. יו"ר מטה המאבק משה פישר אמר ל"פ"ת עכשיו": "אנו מתכוונים לצאת למאבק בכל הכלים. הגשת התנגדויות – זכותו של כל אזרח. עתירה משפטית. מחאה והפגנות." עתה מתחיל שלב ההתנגדויות ובמקביל מטה המאבק נגד התכנית חידש היום את המאבק.

ירון קדושים, מותיקי חברי מטה המאבק סיפר על ההפגנה היום: "מאות התושבים מחו והביעו כאב עז על האסון המתרגש לבוא על העיר שלנו. אסון 4 תוכניות סירקין. מפלצת תיכנונית גרועה. המטרה שלנו בהפגנת המחאה הזו היא לעורר את הציבור לקראת הגשת ההתנגדויות בפועל על ידי תושבי העיר.

בימים הקרובים חברי המטה יגבשו הנחיות והדרכה איך להגיש התנגדויות. והמטרה שלנו היא להביא אלפי התנגדויות למתכנני התוכנית המסוכנת וההזויה הזו. עיר ענקית מפלצתית ללא פתרונות תחבורה כלל. נהיה כולנו במצור בעיר שלנו. אנו לא עוצרים. לא מתייאשים. וממשיכים את המאבק שהחל לפני כ-9 שנים ושהביא להשיגים רבים, אבל עדיין התוכנית מסוכנת לעיר."