ארי נשר בן ה-17, בנו של הבמאי אבי נשר הלך לעולמו ביום חמישי, לאחר שנפגע באורח קשה בליל חג הסוכות בתאונת הפגע וברח בתל אביב. על פי החשד נשר נפגע מרכב שבו נהג הכדורגלן יצחק אספה.

במכתב הפטירה שכתבו משפחתו של נשר נכתב:

"אף ילד בעולם לא צריך להסתלק ממנו בגיל 17. ארי שלנו לא היה רק ילד יפה תואר, הוא היה ילד מוכשר, סקרן, שנון וכל כך שמח. ברגע אחד, עולמנו חרב עלינו. כנגד כל הסיכויים, נלחמנו איתו על חייו עד לרגע האחרון.

משאפסה התקווה, החלטנו לתרום את איבריו של ארי בתקווה שיצילו את חייהם של אחרים. ברגעיו האחרונים ארי שלנו היה מוקף במשפחתו ובחבריו הרבים והאוהבים, שבאו לחגוג לו יום הולדת 17".

מקרה זה מתווסף למקרים רבים של צעירים שנהרגו או נפצעו בעודם רוכבים על אופניים חשמליים.  

בתאריך 25/10/2016 דיווחנו על תאונה קטלנית שבה סולומון איאל ז"ל בן ה- 15 שרכב על אופניים חשמליים נהרג ונער נוסף נפגע אנוש בתאונה בכביש 40 סמוך לצומת שערייה. מאז למרבה הצער אירעו תאונות רבות שעליהן דיווחנו בהן מעורבים אופניים חשמליים.

בתאריך 11/11/2016 פרסמנו ידיעה ובה מכתב שכתבה תושבת פתח תקווה כאשר היא כמעט התנגשה עם רכבה בילד בן 14 שרכב על אופניים חשמליים.

לפי נתוני עמותת "אור ירוק", 38 ילדים ובני נוער (0-19) נפגעו בפתח תקווה כשרכבו על אופנים בעשור האחרון (2008-2017) – ארבעה נפגעים בממוצע בכל שנה. בשנת 2017 נפגעו בעיר שני ילדים ובני נוער, מהם אחד נפצע באורח קשה.

ארי נשר ז"ל עם אביו הבמאי אבי נשר