שי שטרק ודב בן שמואלי מקיימים אירועים ומפגשים לרווחת הקהילה, הפעם הם התמקדו בקשר בין שני נושאים חשובים: ילדים וכסף.

לפני כחודש בתאריך 18.8.17 דיווחנו על אירוע הפנינג גדול לכבוד הקיץ ביוזמת שני תושבי מתחם One and Only שי שטרק ודב בן שמואלי. בסוף הכתבה שפרסמנו אז דיווחנו כי שטרק ושמואלי מתכננים יוזמות נוספות ואכן  אירוע שני התקיים ביום חמישי 14.9.17 בסדרת האירועים שמפיקים הצמד הפעלתן.

מי מכיר את כל המינוסים שלך? מנהל הבנק

האירוע התקיים בסימן כלכלת בית נכונה, השתתפו בו כ-40 אנשים שנהנו מכיבוד ושתייה ומשתי הרצאות מעשיות: האחת של מרצה ממכון אדלר בנושא התנהלות כלכלית כלפי הילדים וההרצאה שנייה של נציג מבנק דיסקונט בנושא כלכלת משפחה.

תשאירו את היסמנים לפוליטיקה

בהרצאה הראשונה המרצה הסבירה כיצד על ההורים להתנהל מול הילדים ובני נוער בנושא הכסף. לדברי המרצה כבר החל מגיל 3 כדאי לחנך את הילדים איך להתייחס לכסף.

המרצה הציגה בפני הקהל רשימה של טיפים להתמודדות של הורים מול הילדים בנושא הכסף והדגישה  שעל ההורים להיות אסרטיביים ולא "יסמנים" כשהילדים מבקשים כסף או מתנות.


"המינוס זו מחלה"

ההרצאה השנייה של בנק דיסקונט עסקה כאמור בנושא ניהול נכון של כלכלת הבית.
המרצה הדגיש כי חשוב להיזהר ולא להיכנס למינוס בלקיחת הלוואות, המינוס בישראל לדבריו, זו אחת המחלות בישראל.

לשי ודב יש אירועים רבים נוספים בקנה וכדאי לעקוב אחריהם.
הערב בשעה 17:00 תתקיים הרמת כוסית של דיירי מתחם one and only בהשתתפות הנהלת בית הספר.