משטרת ישראל מפרסמת את השם הבדוי ששימש על פי החשד את החשודה וקוראת לנפגעות נוספות לפנות לתחנת המשטרה בפתח תקווה.

זאת, בהמשך לחקירה המתנהלת בתחנת פתח תקווה במחוז מרכז, שעליה דיווחנו, בחשד להתחזות לגבר וניהול קשרים רומנטיים ומיניים עם מספר נשים לאורך השנים, התיר בית המשפט לפרסם את השם הבדוי שבו השתמשה החשודה על פי החשד ״אוראל חזן״, וזאת במטרה לאתר נפגעות נוספות.

החשודה, בשנות ה-20 לחייה, הציגה עצמה בפני נשים כגבר בשם ״אוראל חזן״ וניהלה עמן קשרים באמצעות שיחות טלפון וברשת, כאשר המתלוננות סברו כי הן מנהלות קשר עם גבר.

עד כה התקבלו במשטרה מספר תלונות ונאספו ממצאים במסגרת החקירה. בית המשפט אסר בשלב זה את פרסום שמה וכל פרט מזהה של החשודה עצמה, אולם התיר את פרסום הזהות הבדויה שבה השתמשה.

משטרת ישראל קוראת לכל מי שניהלה קשר עם אדם שהציג עצמו בשם ״אוראל חזן״ בנסיבות דומות, או למי שמחזיקה במידע שעשוי לסייע בחקירה, לפנות בהקדם לתחנת המשטרה בפתח תקווה או למוקד 100 של משטרת ישראל.

החקירה נמשכת.