סערה בפתח תקווה לאחר שמורה לאנגלית בת 43, מבית ספר תיכון בפתח תקווה, הודתה במסגרת הסדר טיעון שנחתם עימה, כי קיימה יחסי מין עם שני תלמידי כיתה י"א בבית הספר שבו לימדה בפתח תקווה, בזמן שתלמיד שלישי צופה בהם.
לפי החלטת בית הדין של נציבות שירות המדינה, הזמינה המורה לביתה את שלושת התלמידים בני ה-17 הלומדים בכיתה י"א בבית הספר שבו היה מלמדת אחת השכונות החדשות בעיר.
המורה, עובדת משרד החינוך שימשה במשך 9 שנים כמורה לאנגלית בחטיבת הביניים בבית ספר השש שנתי.
על פי פסק הדין, המורה ניהלה קשרים בלתי הולמים עם התלמידים בין ספטמבר 2024 לינואר 2025. התכתבה איתם ברשתות החברתיות ואף עישנה איתם במתחם בית הספר.
כשנשאלה על הסיבה למעשיה החמורים, הסבירה המורה כי הרגישה בודדה מאחר ובעלה שירת במילואים ועל כן הזמינה את התלמידים לביתה וקיימה איתם יחסי מין.
נוכח חומרת המעשים שבוצעו בקטינים בית הדין לא הסתפק בפיטוריה של המורה, אלא פסק כי יש להרחיקה לצמיתות ממערכת החינוך ומנציבות שירות המדינה לשלוש שנים. כך שהמורה לא תוכל להמשיך לעבוד במשרד החינוך ולא תוכל לעסוק באף משרה בשירות המדינה הכוללת עבודה עם קטינים ב-8 השנים הבאות.