בלילה שבין רביעי לחמישי (אתמול) הגיעה למשפחת רוזנברג הבשורה המרה על פטירתו באופן פתאומי של הרב יוסי רוזנברג ז"ל, תושב שכונת גני הדר בעיר, מאנשי החסד של פתח תקווה ומתנדב ונהג אמבולנס של במד"א.

רוזנברג נפטר בפתאומיות בגיל 55 בעת ששהה בחופשה באיטליה.
נעשים מאמצים להביא את ארונו לקבורה בארץ הקודש בהקדם. 

בתאריך 

  פעיל הציבור, תושב השכונה וחברו של רוזנברג, ירון קדושים:  "קיבלנו בתדהמה ובהלם את פטירתו של יוסי ז"ל. יוסי הוא ותיק ואיש יקר מאוד ומותיקי שכונת גני הדר. כולנו, כל חבריו ותושבי השכונה קיבלו בהלם ובכאב רב הבוקר את ההודעה על הפטירה הפתאומית שלו במהלך טיול בחו"ל.

יוסי היה איש של חסד בכל מאודו באופן יוצא דופן. כולם הכירו אותו מסתובב בבית כנסת עם הקופת צדקה בזמן התפילות . איש של הצלת חיים שהתנדב במד"א כמציל חיים ונהג אמבולנס במשך שנים רבות. כולו היה מסור לחסד גם במסגרת עבודתו בבנק הפועלים. שם היה אחראי על ענייני צדקה ותרומות.

אדם נעים הליכות ואהוב עם חוט של חן וחסד נסוך על פניו תמיד.

השאיר אחריו משפחה יקרה וחברים כואבים. זכרו יהיה ברוך".