כפי שדיווחנו בחצי שנה האחרונה משמר השכונה בהדר גנים סיכל מקרים רבים של גניבות רכבים. לאחרונה, שוב נגנבו רכבים מהשכונה בעקבות חוליה חדשה שפעילה מאד בסופי שבוע.

פעיל הציבור ותושב השכונה ירון קדושים: המדינה אינה עושה כמעט כלום נגד גניבות הרכבים, השוטרים עובדים מאד קשה בכוחות מאד מוגבלים כדי לתת מענה פה ושם אבל מאחר והמשטרה לא מקבלת היום את מה שהיא צריכה כח אדם ותקציבים כדי שיהיו להם את היכולות המתאימות, אנחנו סובלים ממגיפה מאד קשה של גניבות רכב שהם גם טרור כלכלי וגם הכנסה מאד גדולה לארגוני הטרור בשטחים. מעבר לזה זה גם סכנת חיים, מדובר על חוליות שפועלות בלילה בצורה מסכונת יכולים לסכן כל אדם שעומד בדרכים. אנחנו התושבים התגייסנו, מבצעים מארבים מדויקים, לדווח למשטרה באופן מדויק היכן נמצאים החשודים ולסייע למשטרה בפעילות שלה.
בוודאי שזה לא מספיק, בוודאי שהמדינה איננה עושה תפקידה, הנושא הזה פרוץ לחלוטין, זה כואב להרבה מאד תושבים וחבל שזה ככה".

נמשיך לעשות ככל הניתן במסגרת היכולות המוגבלות של התושבים על מנת להגן על הרכוש שלנו ולמנוע צער מאזרחים שמאבדים את רכושם לשווא.

לאחר פעילות מואצת של המשטרה ובעזרת מתנדבי משמר שכונת הדר גנים שמסרו  מידע מדוייק לאחר מעקב שבוצע בזמן אמת אחרי אחד החשודים עד לביתו, נעצרו3 נערים בני 15 החשודים בפריצה לשלוש מוניות מתאריך 10.6.23 ליד היפר מור הדר גנים. שניים מהם תושבי הדר גנים. אחד תושב עמישב.
בזמן המעצר שלהם הם רכבו על שני אופנועים גנובים וללא רישיון!!

הנערים חשודים גם בעבירות נוספות, כולל גניבות לא מעטות של אופניים חשמליים , אופנועים ועוד.

 25/6

גניבת יונדאיי וניו (שלישית השבוע). 2023. בגין 56. בשבת.

(רכב שני שנגנב לאותה משפחה..)

גניבה חמישית בשבועיים.


24/6

ברחוב ברלוביץ 8 נגנב היום המחשב מצלמות האבטחה של הבנין (dvr) לפני הניסיון גניבת רכב!

ביהודה הנשיא 12 פורקו המצלמות מהקיר והרכב נגנב.