תחנת כיבוי אש פרסמה עדכון בנוגע לשריפת החורש שבין צומת סגולה לצומת ירקון.
בשלב זה נבלמו חזיתות השריפה בכלל המוקדים.
לוחמי האש מבצעים כיבוי סופי של השריפה, יקח זמן עד לכיבוי מוחלט של כל השטח. פעולות הכיבוי ימשכו גם בשעות הערב.
כביש 40 נפתח לתנועה אולם תנועת הרכבת עדיין לא חודשה.
לאחר בלימת חזיתות האש במרחב סגולה -ירקונים, לוחמי האש פועלים בשעות האחרונות לכיבוי סופי של מוקדי האש למניעת התלקחות נוספת.
בשעות הצוהרים המוקדמות הושגה שליטה על האש שהתפשטה בחסות הרוחות העזות ואיימה על הכפר הבפטיסטי, שמורה לאומית מקורות הירקון , שטחי קוצים וחורש לאורך כביש 40 (נחסם לתנועה) ופסי הרכבת שהופסקה הפעלתה.
4 מטוסים של טייסת הכיבוי אלעד השתתפו במאמצי הכיבוי וביצעו תקיפה ישירה של מוקדי האש תוך ריכוז מאמץ בהגנה על קו הבתים ופארק לאומי ירקון. הטייסת הועמדה בכוננות החל מאור ראשון כחלק ממוכנות מערך כבאות והצלה ליום הקיצון .
במהלך פעולות הכיבוי פונו 200 מטיילים מהמקום, מספר מבנים בכפר הבפטיסטי פונו מיושביהם, מכונית טויוטה נשרפה כליל.
במאמצי הכיבוי והפינוי השתתפו כוחות של משטרת ישראל, צוותים של רט"ג והרשות המקומית פתח תקווה שהפעילה ציוד הנדסי כבד.
תנועת הרכבת טרם חודשה.
;source=gmail&ust=1684829126137000&usg=AOvVaw0F-S6QUlJ2d0woZpAsNEY7" href="https://youtu.be/SVVqCM6_Er8" target="_blank">https://youtu.be/SVVqCM6_Er8
;source=gmail&ust=1684829126137000&usg=AOvVaw32zzXDyyvZsU-9uzihEupb" href="https://youtu.be/YA7bbJmtF7Q" target="_blank">https://youtu.be/YA7bbJmtF7Q
;source=gmail&ust=1684829126137000&usg=AOvVaw2_TRcQ8q1Dy9TI59JP55LN" href="https://youtu.be/VhIbTzWXrew" target="_blank">https://youtu.be/VhIbTzWXrew