ביום שבת האחרון ראש העירייה הסיר את חברת המועצה עו"ד אורנה דוידאי המתמודדת לראשות העיר משתי קבוצות שכותרתן "קבוצת הבריאות העירונית". הקבוצות נפתחו בתקופה שבה דוידאי החזיקה את תיק הבריאות בעירייה והורתה לדיאטנית  לפתוח אותן, כך שלמעשה דוידאי היא זו שהקימה אותה.

בנוסף, ראש העירייה הסיר את דוידאי מעוד כ- 12 קבוצות וואטסאפ, בין הקבוצות, קבוצה נוספת שדוידאי הקימה - קבוצת פורום נשות העסקים.

דוידאי מספרת שגרינברג הוציא אותה מקבוצה של שכונת יוספטל שבה היא מתגוררת.  לטענת דוידאי, ההתנהלות הזו החלה מאז שהכריזה על מועמדותה בחודש יולי, גרינברג, עוזרי ופעיליו מוציאם אותה מקבוצות הווטסאפ העירוניות. 

עו"ד אורנה דוידאי: "אני חברת מועצה מ - 2013, סגנית ראש עיר, משנה לראש העיר הנוכחי, ראש אגף הנוער, ראש אגף איכות הסביבה, תיק הבריאות, מקימת פורום נשות העסקים בעיר, מחזיקת תיק מעמד האישה ועוד.

כשליחת ציבור וותיקה ומוערכת, הקשר שלי עם התושבים היה וישאר רציף ואישי בין אם ראש העירייה יסיר אותי מקבוצות הוואצאפ  ובין אם לאו. 

מאז הכרזתי שאתמודד לראשות העיר בבחירות הקרובות, ראש העירייה מוטרד ומודאג ופועל לדעתי מתוך היסטריה וחרדה.

במקומו הייתי מנתבת את הדאגה והחרדה למצב החינוך המיוחד בעיר ומציאת פתרון למצוקתם של ההורים והילדים, לביטחון התושבים לאור מכת הפשיעה, הפריצות לבתים וגניבת הרכבים בעיר, למצוקת הפקקים האיומה, מצוקת החניה בחלקים גדולים בעיר וטיפול מיידי בנטישת תושבים את העיר וההגירה השלילית. ראש עירייה צריך לנהל את העיר על כל אגפיה ולא רק את אגף יחסי הציבור האישיים שלו. כראשת העיר הבאה של פ"ת, אדאג לשנות את תרבות השיח בקבוצות הווטסאפ ולא אסיר תושבים מקבוצות בגלל דעותיהם."
 

כזכור, מאז נבחר גרינברג לראשות העירייה תושבים, פעילים וחברי מועצה טענו כי  הוסרו מקבוצות ווטסאפ עירוניות על ידו או על ידי סגנו צדוק בן משה או על ידי עוזריו ומקורביו לאחר שביקרו את התנהלותו של גרינברג או התנהלות העירייה.

 בקיץ 2021 הוסרו תושבים ופעילים רבים ובהם ירון קדושים ושי אבו הוסרו מקבוצות בשכונות הדר גנים שפעלו נגד הנת"צ שתוכנן בזמנו ברחוב בגין בשכונה,

נשאלת השאלה מדוע גרינברג מסיר פעילים וחברי מועצה? האם הוא אינו יכול לספוג ביקורת? האם הוא אינו מוכן או מסוגל לחלוק מרחב, גם אם וירטואלי אם אנשים שמתנגדים לו או מתחרים בו במועמדות לראשות העיר.



מלשכת ראש העיר נמסר "לא נרד לרמה ודי עייפנו מלעסוק בסיפורי זוטות. אורנה בחרה בדרך פוליטית מסוימת ובמסגרת זו החליטה דווקא להסיר את ראש העיר מהקבוצות שונות. בנוסף, אין מקום לפוליטיקה בקבוצות העירוניות ולמרות זאת, אורנה מפיצה בהן פוליטיקה."