ההסתדרות במרחב פתח תקוה, שמרבית חבריה תמכו ברשימת "עוגנים" בראשות היו"ר המכהן ארנון בר- דוד, רשמה הישג משמעותי כאשר הרשימה בה תמכו זכתה לניצחון סוחף בבחירות למוסדות הנבחרים ול"נעמת".

אלו הנתונים שנמסרו על ידי ועדת הבחירות המרכזית:

רשימת "עוגנים", בראשות ארנון בר-דוד

תוצאות ההצבעה למועצת המרחב: 11,417 קולות, 78.24%.

תוצאות ההצבעה למועצת נעמת:  6089 קולות,%   77.39   .

רשימת  "כולנו -סלע", בראשות עופר עיני

תוצאות ההצבעה למועצת המרחב: 3175 קולות, 21.78%

תוצאות ההצבעה למועצת נעמת: 1779 קולות, 22.61%.

מרבית עובדי הבית, שפעלו ברציפות עד לסוף ההצבעה ולאחריה, והיו מותשים  לאחר לילה לבן שעבר עליהם, התכנסו בבית ההסתדרות בבוקר שלאחר הבחירות, מעודדים ומאושרים.

 כל מזכירי הקלפיות והעוסקים בפיקוח על עמדות הקלפי ציינו כי הבחירות עברו ללא תקלות, וללא דוחק ועמידה ממושכת בתור, עקב השינוי בדרך הבחירה, באמצעות מסכי מחשב.

גיורא נחום, שנבחר ליו"ר המרחב:

"אני שמח מאוד שקיבלתי פעם נוספת את גיבוי העובדים והוועדים במרחב. עובדה זאת מהווה עבורי סיפוק גדול ביותר. אמשיך לדאוג לזכויות העובדים במקומות העבודה, ואפעל כדי להגיע להסכמי עבודה חדשים, שיניבו פירות לכלל העובדים בכל המגזרים, ובמיוחד אשים את הדגש על העובדים במגזרים החלשים בציבור".

דינה עידן-רווח, שנבחרה ליו"ר נעמת במרחב:

"אני רואה בתוצאות הבחירות הבעת אמון בי ובפעילותי, במשך שנתיים של עשייה פורה בשטח, אותה אני מתכוונת להמשיך גם בעתיד, בהיקף רחב ביותר, תוך הידברות ושיח תרבותי. אדאג למעונות היום שבפיקוחי, לעובדות, למנהלות ולסייעות, כדי להבטיח את עתידן הכלכלי,