זה קרה ביום שישי האחרון בשוק העירוני בפתח תקווה, בעת סיור של ח"כ אלקין ואורנה דודיאי במקום.
תומכי נתניהו גידפו את דוידאי וכינו אותה "שרמוטה" ובעל חנות דגים חטף את הסלולרי של דוידאי מידייה והיכה אותה במקל. הכל תועד בסרטונים, מערכת הבחירות בפתח תקווה מתלהטת ומסלימה. צפו!
עוד קודם לכן, דווידאי נקלעה לתוך אסופה של תומכי נתניהו שגידפו אותה ואמרו לה: "שרמוטה". אחד מהנוכחים במקום כינה את יו"ר מפלגתה של דוידאי, גדעון סער בכינוי "בוגד". יצויין כי חלק מתומכי נתניהו שהיו במקום אינם תושבי העיר.
אמש בכנס של יו"ר מפלגת תקווה חדשה גדעון סער, פעילי ליכוד תקפו את פעילי תקווה חדשה.
לפי פרסום באתר Ynet פעיל אחר שנכח במקום, כתב בפייסבוק: "הייתי הערב בכנס של גדעון סער. ראיתי הכל מקרוב. הבריונים שנתניהו שלח באו במטרה אחת: לפגוע פיזית בקהל שהגיע לשמוע את סער. הם זרקו עלינו בקבוקים מזכוכית, אבנים וביצים. גם נפצים הם זרקו, הם קיללו וקראו לסער בוגד. היה להם טירוף בעיניים. הם הביאו רכבים עם רמקולים ענקיים וחסמו את הכבישים כדי שהתומכים של גדעון לא יוכלו להגיע. רק כשהגיעו כמה שוטרים הם הלכו אחורה. זה היה פשוט מזעזע. ביבי, איך לך גבול? לשלוח בריונים להרביץ לתומכים של יריב פוליטי? לאן עוד נגיע?".